ارتش اسرائیل در حال پیشروی به مناطق روستایی درعا و قنیطره است درخواست سناتور‌های آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد

ایران: تا زمانی که برجام احیا نشود، فیلم دوربین‌ها را به آژانس نمی‌دهیم

ایران: تا زمانی که برجام احیا نشود، فیلم دوربین‌ها را به آژانس نمی‌دهیم رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند، تهران تصمیم گرفته است تا زمانی که توافقی درباره احیای برجام صورت نگیرد، به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اجازه دسترسی به تصاویر دوربین‌های نظارتی مراکز هسته‌ای را ندهد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۸ - ۱۲ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 03
کد خبر: ۹۴۰۱۱

به گزارش راهبرد ماصر؛شبکه خبری سی‌ان‌ان روز گذشته (جمعه) به‌نقل از یک مقام بلندپایه ایرانی گزارش داد، تهران در صدد است تا زمانی که توافقی بر سر احیای برجام حاصل نشود، به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اجازه دسترسی به تصاویر دوربین‌های نظارتی مراکز هسته‌ای را ندهد.

 

این مقام ایرانی تأکید کرده است اگر در مذاکرات توافقی حاصل شود،‌ ایران مطمئناً تصاویر دوربین‌های نظارتی را به آژانس انرژی هسته‌ای تحویل می‌دهد.

 

بنا به نوشته این رسانه آمریکایی، ایران با این تصمیم تیم‌های مذاکره‌کننده در وین برای احیای برجام را تحت فشار قرار می‌دهد.

 

ششمین دور مذاکرات هسته‌ای برای رایزنی در خصوص وضعیت «برجام» اواخر خرداد ماه به پایان رسید و تمامی طرف‌‌ها منتظرند زمان برگزاری دور جدید مذاکرات اعلام شود.

 

یکی از مسائلی که قاعدتاً ارتباطی با مذاکرات وین نداشته اما در روزهای گذشته با برخی موضع‌گیری‌ها و اقدامات «رافائل گروسی»، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی سایه آن بر گفت‌وگوها احساس شده است مسئله تمدید یا عدم تمدید تفاهم فنی میان ایران و آژانس بوده است.

 

مدیرکل آژانس گزارشی را درباره پایان موعد توافق با ایران و تمدید نشدن آن به اعضای شورای حکام آژانس ارائه کرد. آژانس بعد از آن گزارش هم بیانیه‌ای صادر کرد و گفت که تهران به نامه مورخ 17 ژوئن گروسی در خصوص تمدید تفاهم فنی پاسخ نداده و مشخص نکرده است که آیا قصد حفظ توافق را دارد یا خیر.

 

گزارش رافائل گروسی در حالی ارائه شده است که از لحاظ فنی، مدیرکل آژانس مأموریت یا وظیفه‌ای برای طرح چنین درخواستی از ایران یا ارائه گزارش درباره آن به شورای حکام آژانس اتمی ندارد.

 

«کاظم غریب‌آبادی»، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین از جمله آژانس اتمی در مصاحبه‌ای روز یکشنبه تصریح کرد که توافق فنی ایران، بر اساس حسن‌نیت انجام شده است و تهران تعهدی برای تمدید آن نداشته است. او گفت که تمدید یک‌ماهه این تفاهم‌نامه نیز تنها بر حسب حسن‌نیت انجام شده است.

 

غریب‌آبادی در یک مصاحبه تلویزیونی گفت: «بعد از پایان سه‌ماهه این تفاهم، جمهوری اسلامی ایران تصمیم گرفت تفاهم مشترک فنی با آژانس را تمدید نکند، ولی بر مبنای حسن‌نیت، ایران به ضبط داده‌های دوربین‌های آژانس به‌مدت یک ماه دیگر ادامه داد.»/تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار